top of page

Maya Dammans

0476 41 85 10

Maya Dammans (1980) studeerde in 2010 af als licentiaaat in de pedagogische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Gedurende jaren gaf zij les aan zowel jongeren als volwassenen en nam zij de rol van studentenbegleider en coach op zich. Nadien ging zij aan de slag als gezinscoach. 


Uit het gedachtegoed van het levenslang leren volgde zij meerder opleidingen omtrent ASS, ADHD, stress, burn-out, depressie, emotionele problemen… . Na de opleiding tot ‘inspirerend coachen’ startte zij in 2020 de 4-jarige opleiding tot integratief psychotherapeut aan de Educatieve Academie te Antwerpen-Berchem. 


Een integratieve benadering gaat er vanuit dat elk individu baat heeft bij een eigen aanpak. Er worden dus elementen uit de verschillende benaderingen (existentiële-, contextuele-, systemische-, gestalt- en cognitieve gedragstherapie) die op de cliënt van toepassing zijn en aanslaan, gehanteerd. Tijdens een traject proberen we tot integratie te komen van de verschillende delen van onze persoonlijkheid. 


  • Lijkt jouw hoofd soms ook zo vol te zitten met vragen, piekergedachten, angsten en heb je het gevoel dat er niets meer lijkt bij te kunnen? 

  • Lig je in de knoop met de eigen identiteit? Wie ben ik? Wat wil ik? 

  • Lukt het op dit moment allemaal niet meer? Is de energie en/of motivatie zoek? 


Kortom, heb je het idee dat je vastloopt, je niet goed in je vel zit? Dan ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jou opnieuw in beweging kan brengen.


Zowel jongeren (+16) als (jong)volwassenen zijn welkom. Afhankelijk van de nood en ondersteuning wordt het gezin mee betrokken. Met jongeren wordt vooraf steeds besproken welke feedback al dan niet gedeeld kan worden tijdens een gezinsgesprek.

Maya Dammans

Coach – counselor – integratief psychotherapeut (i.o.)

Jongeren (+16), (jong)volwassenen en gezinnen

Stress – depressie - identiteitsproblemen - gezins- en opvoedingsproblemen – verwerking moeilijk kind -en jeugdtijd - emotionele problemen

Agenda

Wo
16:30-20:30
Maya Dammans
bottom of page