top of page

Helga Puttemans

0468 05 00 07

Ziekteverzuim door stress en burn-out neemt toe.  Nu al ervaart één op de 3 werknemers een te hoge werkdruk. Spanningsklachten staan bovenin de lijst met werkverzuimoorzaken.

Lichamelijke en mentale vermoeidheid, piekeren, concentratieverlies, vergeetachtigheid, faalangst, slaapproblemen, het gevoel “op” te zijn, het gevoel de controle kwijt te zijn, verlies aan zelfvertrouwen, niet kunnen ontspannen, zijn een greep uit de lange lijst spanningsklachten.

 

Met een gestructureerde coachingsaanpak begeleid ik je graag opnieuw naar veerkracht en bevlogenheid. Dit wordt een op maat gericht traject, in functie van jouw behoeften en wensen.


Deze coaching is voor wie :

  • meer energie wil

  • minder wil piekeren

  • beter met stress wil omgaan

  • beter wil slapen

  • spanningsklachten wil voorkomen of verminderen

  • wil herstellen van overspanning of burn-out

  • terugval wil voorkomen na ziekteverzuimMijn interesse in de mentale gezondheid is een rode draad geweest doorheen mijn carrière ook al was ik meer dan 25 jaar actief in de zakenwereld of misschien net daarom want stress en spanningsklachten waren steeds op de voorgrond. Het was een lange zoektocht naar het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Ik volgde meerdere opleidingen bij dr. Luc Swinnen (NLP, emotionele intelligentie, zwervende zenuw), mindfulness en via HRD Academy heb ik een opleiding tot stress- en burn-out coach gevolgd bij Annita Rogier (VESB).


Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat een juiste begeleiding de sleutel is tot een gelukkig en energiek privé- en professioneel leven.Helga Puttemans

burn-out coach

jongeren - volwassenen

angst - burn-out

Agenda

Do
13:30-17:30
Wo
13:30-17:30
Wo
09:00 - 13:00
Helga Puttemans
bottom of page